5 Berlinsteder med perfekte italienske pizzaer!

Måske I har lagt mærke til, at vi har en stor kærlighed til Berlin? I hvert fald er det den by, vi har besøgt allermest gennem de sidste 9 år, og vi har tilmed boet der i en periode. Vi elsker, at der i Berlin er så mange forskellige spisesteder, så du faktisk kan smage mad fra alle verdens køkkener.
Udover kærlighed til Berlin, har vi en kæmpe kærlighed til det italienske køkken, som vi ofte skæver til, når vi er rundt i verden. I vores omgangskreds griner folk nogle gange lidt af (med) os, da vi ikke altid er så gode til at prøve mad, vi ikke før har smagt, men oftest holder os til “det vi ved, hvad er”. Italiensk mad ved vi i den grad hvad er, og her får du 5 Berlinsteder, hvor vi synes pizzaerne er helt perfekte!

1. IL GIRADISCHI (PRENZLAUER BERG)
Il Giradischi er et italiensk spisested, der ligger i Oderberger strasse 22 i området Prenzlauer Berg. Indretningen er rå og beskeden, men vi synes virkelig pizzaerne er lækre (og store!). Her får du et bredt udvalg af pizzaer med forskelligt fyld – og endda til en fair pris.
Stedet har desværre ingen hjemmeside.

Pizza i Berlin

2. DA GIORGIOS (WEDDING)
Da Giorgios er en lille italiensk restaurant i Grüntaler Strasse 11 i området Wedding/Gesundbrunnen.
Her kan du få virkelig lækre pizzaer og pastaretter til gode priser. Vores favoritpizza er med soltørrede tomater og rucola! Da stedet er ret lille, kan der nogle gange være ventetid på at få et bord. Du kan også få maden som takeaway, hvis du bor i nærheden. Selvom vi har spist så mange pizzaer her, har vi aldrig fået taget et billede af en, så her får I altså lige et billede af en af deres fantastiske pastaretter 😉
Tjek hjemmesiden på www.dagiorgios.de for nærmere info og åbningstider.

3. VAPIANO
Vapiano er en tysk kæde med italiensk mad, der ligger rundt om i hele verden. Hvis du ikke allerede kender Vapiano fra andre steder, synes vi virkelig det er et must, hvis du er fan af italiensk mad!
Kæden har det koncept, at man selv går op til kokken og bestiller sin mad og får det ind på et kort, som man betaler via, når man forlader stedet. Udvalget er bredt, og udover pizzaer kan du også spise lækre pastaretter, salater, supper og italienske desserter.
Vapiano er som sagt en kæde, og i Berlin ligger den indtil videre 6 forskellige steder.
Tjek hjemmesiden på www.vapiano.com eller www.vapiano.de for nærmere info og åbningstider.

4. IL RITROVO (KREUZBERG)
Il Ritrovo er et italiensk spisested i Gabriel-Max-Str. 2 i området Kreuzberg.
Udefra ser stedet ser ikke ud af meget og om aftenen kan her godt være ret fyldt, men vi synes hele stemningen og pizzaerne gør stedet værd at besøge. Pizzaerne har en perfekt skorpe og er tilmed ret billige. Om sommeren kan man sidde ved borde og bænke udenfor – og fra første række opleve hele det leben, der er i denne gade.
Stedet har desværre ingen hjemmeside.

5. 12 APOSTEL (MITTE)
12 Apostel er en italiensk restaurant i Georgenstr. 2 i området Mitte.
Her kan du spise lækre, lidt gourmet-agtige pizzaer. F.eks. fik vi, sidste gang vi besøgte stedet, en pizza med laks samt en med gedeost og friske figner, som virkelig er et hit efter vores mening! Restauranten er virkelig flot dekoreret og ligger i buerne under S-bahn, hvilket vi synes tilføjer stedet en rigtig hyggelig atmosfære.
12 Apostel ligger også i Bleibtreustr. 49 i området Charlottenburg.
Tjek hjemmesiden på www.12-apostel.de for nærmere info og åbningstider.

Du vil måske også være interesseret i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *